ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ-ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ- M6 SOLAR STANDARD ALUTHERM

Σύστημα υαλοπέτασματος με έμφαση στην καλύτερη θερμομόνωση, στην απλότητα της κατασκευής και στη βελτίωση του συστήματος απορροής των υδάτων. Το σύστημα έχει μεγάλο εύρος εφαρμογών, ξεκινώντας από την απλή επίπεδη κατασκευή και φθάνοντας μέχρι σύνθετες κεκλιμένες κατασκευές και την κατασκευή αιθρίων.

m6-1.jpgm6-2.jpg

Είναι πιστοποιημένο από το IFT ROSENHEIM στην υψηλότερη κατηγορία όλων των τέστ που υπεβλήθη (ανεμοπίεση, ανεμοπερατότητα, μηχανική καταπόνηση, θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα) με συντελεστή θερμομόνωσης Uf έως 1,5 W/ m2K
55 χλιοστά πλάτος κολώνας

Δυνατότητα για Structural Glazing με κολλητά τζάμια, χωρίς εμφανές αλουμίνιο εξωτερικά
Μπορεί να τοποθετηθεί έως και τριπλός υαλοπίνακας με συντελεστή θερμομόνωσης Ug = 0,5 W/m2K
Έχει μεγάλο εύρος εφαρμογών, ξεκινώντας από την απλή επίπεδη κατασκευή και φτάνοντας μέχρι σύνθετες κεκλιμένες κατασκευές και τις κατασκευές αίθριων
Διαθέτει διατομές για την πλήρωση κανάβων μεγάλων διαστάσεων
Διαθέτει προβαλλόμενα παράθυρα τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν, έτσι ώστε να μην διαφέρουν από την υπόλοιπη κατασκευή, καθώς και θερμομονωτικές πόρτες-παράθυρα άλλων σειρών της Alumil.

Στοιχεία Επικοινωνίας

PRIME
1ο χλμ Διασταύρωσης
Χρυσούπολης – Καβάλας
Τ.Θ. 175 Τ.Κ. 642 00
Χρυσούπολη
25910 23949
25910 41696
25910 23266 (fax)
www.zprime.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Portfolio

Espa