ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η εταιρεία Prime ιδρύθηκε το 1975 στη Χρυσούπολη Καβάλας με αντικείμενο τις μεταλλικές κατασκευές. Με την πάροδο των ετών εξειδικεύθηκε στις κατασκευές αλουμινίου, μετεγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό και από το 1993 σχεδιάζει και παράγει δικά της συστήματα κουφωμάτων ξύλου/αλουμινίου. Η παραγωγή των κουφωμάτων, γίνεται σε αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής με μηχανήματα CNC, ενώ όλα τα στάδια παραγωγής και λειτουργίας της εταιρείας είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 και κατά το πρότυπο CE. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια καθώς και στο εξωτερικό έχοντας αναλάβει έργα στις βαλκανικές χώρες, στην Γερμανία, στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC στον σχεδιασμό και την κατασκευή των δικών μας συστημάτων ξύλου αλουμινίου, ειδικές κατασκευές όπως υαλοπετάσματα, αίθρια, συστήματα σκίασης κλπ. Εγκαθιστούμε τα προϊόντα μας εμείς οι ίδιοι (ή εγκεκριμένοι συνεργάτες μας, καθώς μπορούμε να προμηθεύσουμε όλη την επικράτεια) με δικά μας συνεργεία τοποθέτησης αλλά επίσης εγκαθιστούμε και παρεμφερή προϊόντα όπως κάγκελα, τέντες, εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα σκίασης κλπ.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Μας ενδιαφέρει να προσεγγίσουμε τις ανάγκες των πελατών μας συνολικά. Στην αρχή συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για τις ιδανικές λύσεις στις ανάγκες τους . Στη συνέχεια, προχωράμε στην κατασκευή και υλοποίηση του έργου. Δεν σταματάμε εκεί όμως γιατί και μετά την τοποθέτηση αναλαμβάνουμε τυχόν εργασίες συντήρησης που θα χρειαστούν οι πελάτες μας. Για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων που παράγουμε χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες μόνο πιστοποιημένες και από επιλεγμένες εταιρίες ενώ γίνονται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
Η εμπειρία των 38 ετών στο χώρο των κατασκευών κουφωμάτων είναι ένας ισχυρός παράγοντας για να μας επιλέξετε. Στην διάρκεια των ετών εκτός από την αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, αναπτύξαμε και εξελίξαμε και πιστοποιήσαμε τα δικά μας ποιοτικά συστήματα. Ένας άλλος λόγος είναι η επικέντρωση στην ποιότητα ως βασικό στοιχείο των προϊόντων μας και της παραγωγικής διαδικασίας. Έργα ιδιαιτέρως απαιτητικά όσον αφορά την ποιοτική εργασία που έχουμε φέρει σε πέρας, ενδεικτικά, είναι τα ξενοδοχεία 5 αστέρων King George ΙΙ (Αθήνα), Royal Olympic (Αθήνα) και Lucy Hotel (Καβάλα).

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

PRIME
1ο χλμ Διασταύρωσης
Χρυσούπολης – Καβάλας
Τ.Θ. 175 Τ.Κ. 642 00
Χρυσούπολη
25910 23949
25910 41696
25910 23266 (fax)
www.zprime.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Portfolio

Espa